Waar kan ik WS tuinproducten kopen?

 

Over ons:

WS Tuinproducten:

WS Tuinproducten is leverancier van kwaliteitsproducten die worden toegepast tijdens of na aanleg van tuinen, terrassen, opritten of pleinen. Onze producten staan bekend om de eenvoudige verwerking, het effectieve resultaat en kunnen zorgeloos worden toegepast. Wij hebben een compleet assortiment van voegmiddelen ,(steen)lijmen, reinigingsmiddelen, impregneermiddelen en accessoires die gerelateerd zijn aan de bestratingsbranche.

Het WS team:

​Bij WS Tuinproducten zijn op dit moment 6 medewerkes werkzaam op verschillende afdelingen. Benieuwd wie dit zijn? Van binnendienst tot buitendienst, wij hebben het hele team voor u op een rijtje gezet.

Wesley Sloos (Eigenaar):

Als eigenaar ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en probeer ik samen met mijn collega’s nieuwe producten te bedenken & ontwikkelen, omzetgroei te realiseren en te zorgen voor een fijne werksfeer.

Ik ben ervan overtuigd dat een bedrijf waarbij alle medewerkers zich prettig voelen, kansen krijgen om zich te ontwikkelen, perspectief zien en kunnen doorgroeien, per saldo verder komt dan wanneer dit minder het geval is.

Vrijheid van werken gepaard met verantwoordelijkheden staat bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Andrew

Andrew Bontje (Verkoper buitendienst):

Als vertegenwoordiger van WS Tuinproducten is het mijn taak om onze klanten te informeren over brancheontwikkelingen, het bedenken en ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten en onderhoud ik het dagelijks contact met zowel onze leveranciers en klanten.

Patrick

Patrick (Service team):

Als serviceteam worden wij voor diverse werkzaamheden ingezet. Deze bestaan voornamelijk uit het (na)behandelen van stenen of tegels die in een tuin zijn verwerkt en weer als nieuw moeten worden, het herstellen van voegwerkzaamheden, maar ook het bezorgen van producten, klaarzetten van bestellingen of het lossen van vrachten.

Echt een allround baan waarbij geen dag hetzelfde is.

Guidion (Service team):

Als serviceteam worden wij voor diverse werkzaamheden ingezet. Deze bestaan voornamelijk uit het (na)behandelen van stenen of tegels die in een tuin zijn verwerkt en weer als nieuw moeten worden, het herstellen van voegwerkzaamheden, maar ook het bezorgen van producten, klaarzetten van bestellingen of het lossen van vrachten.

Echt een allround baan waarbij geen dag hetzelfde is.

Wim van Dam (Logistiek medewerker):

Mijn taak binnen WS Tuinproducten is het picken van orders, het lossen inkomende vrachten, het controleren van voorraad en bestellingen en het “spik en span” houden van de voorraadloods!

 

Jan Kluivers (Controller):

Binnen de Sloos Groep, waar ook WS Tuinproducten onderdeel van is, ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Dit betekent bijvoorbeeld het inboeken van materialen in ons voorraadsysteem die geproduceerd of afgeleverd zijn, het maken van verkoopfacturen, helaas ook het versturen van aanmaningen en het betalen van rekeningen.

Een heel veelzijdige functie dus.

Ik ben inmiddels al ruim 15 jaar actief voor de Sloos Groep en hoop dit werk nog vele jaren te mogen doen.

Miguel Zonderop (Beheer website / binnendienst):

Ik ben sinds 2018 actief voor WS Tuinproducten en ben verantwoordelijk voor onder andere het beheren van de website, het invoeren van verkooporders, het behandelen van inkomende e-mails en het opnemen van de telefoon als eerste aanspreekpunt.

Ik zie het dan ook als een uitdaging om de stroom aan bestellingen, met name in het voorjaar als het bij ons topdrukte is, in goede banen te leiden, onze klanten te informeren over onze producten en de website (tezamen met de webdesigner) er op en top uit te laten zien met veel gebruiksgemak.

Onderdeel van “Sloosgroep”

WS Tuinproducten is onderdeel  van SloosGroep, een organisatie met ruim 100 medewerkers en is al vanaf 1956 actief.

Intresse in een uitdagende functie bij WS Tuinproducten of SloosGroep Bekijk dan hier de beschikbare vacatures!